Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Alna Kennel og Hundepark

Tryghet, kvalitet, omsorg og trivsel

Våre betingelser

Vaksinasjon

Alle hunder som skal stå på kennel må være vaksinerte mot kennelhoste. Vaksinen kan ikke være yngre en 4 dager og ikke eldre en et år. Kennelhoste vaksinen skal tas årlig. Din hund kan blir nektet opphold hos oss hvis ikke vaksinen er gyldig.

Sykdom

Alna kennel og hundepark fraskriver seg juridisk og økonomisk ansvar om dyret pådrar seg skade eller smittsom sykdom under oppholdet. Ved sykdom, skade eller lignende, kontaktes eier umiddelbart. Hvis vi ser at et veterinær besøk er nødvendig, må eier selv stå for de kostnader dette skulle medføre.

Fôring

I våre priser er foring inkludert, og for de hundene som tåler kjøtt vil de få dette i tillegg til fôr fra Eukanba ( small/medium breed adult, large breed adult og puppy medium breed) . Det gis ikke reduksjon i prisen om eier medbringer eget for, da dette medfører merarbeid for oss med flere fortyper. På en annen side tar vi heller ikke noe ekstra for de med eget for.

Utstyr

Vi har eget vaskeri hvor vi vasker teppene daglig, så det er ikke nødvendig å bringe med egne tepper, bamser, leker osv. Men hvis du ønsker å medbringe egne tepper, seng, osv, kan vi dessverre ikke stå økonomisk ansvarlig for om noe av dette skulle bli ødelagt under oppholdet.

Løpetid

Tisper med løpetid er selvfølelig like velkommen som alle andre, og skulle hunden få løpetid under oppholdet, er det heller ikke et problem. Alle våre hunder har egne luftegårder. Hvis du forventer løpetid under oppholdet, gi beskjed om dette.

Betaling

Alle opphold betales ved henting av hunden. Vi tar bankkort (visa) og kontanter. Ønskes det betaling med faktura avtales dette på forhånd under særskilte grunner.

Avbestilling

Avbestilling må senest skje en uke før avtalt ankomst, hvis ikke dette overholdes, belastes eier for 50 % av oppholdet.

Tilbud

Spør om tilbud for langtidsopphold utover 14 dager.

Ved opphold utover 3 uker ønsker vi at hele eller deler av oppholdet skal betales ved ankomst i for av depositum. Det hender en sjelden gang at kunder levere hundene sine og ikke henter dem igjen.