Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Alna Kennel og Hundepark

Tryghet, kvalitet, omsorg og trivsel

Våre tjenester

Dagpark

Dagpark er et tilbud til deg som ønsker å gi hunden et sted å være mens du er på jobb, skole eller liknende mandag-fredag. Her aktiviseres hunden og får leke med andre hunder, og er veldig glad og fornøyd når du henter den senere på dagen.

Valpe barnehage

Barnehagen er en tilbud for deg som ønsker å la valpen være et sted i trygge omgivelser. Mens du er på jobb, skole eller liknende. Her aktiviseres valpen får leke og sosialiseres med både mennesker og andre valper. De første månedene i valpens liv er utrolig viktige med tanke på sosialisering med mennesker, andre hunder og forskjellige miljøer. Så her har du et utrolig godt tilbud så slipper valpen å være så mye alene på dagtid.

Hundehotell

Hundehotell er et tilbud til deg som reiser mye eller skal på ferie. Hunden får et kvalitetsopphold og er i trygge hender hos erfarne ansatte som er glade i dyr.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for din henvendelse, vi kommer tilbake til deg så fort som mulig :)