Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Alna Kennel og Hundepark

Tryghet, kvalitet, omsorg og trivsel

Om oss

Alna kennel og hundepark er en familie bedrift. Alna Kennel og Hundepark ble åpnet 11.01.2015 og ligger sentralt på Alnabru i Oslo. Vi holder til i store, lyse lokaler. Hver hund får eget rom. Totalt har kennelen 37 rom, hvorav 33 av rommene har egen utgang til separate luftegårder. Alle rom er utstyrt med tak og gulvvarme (varmekabler). Det er også varmekabler i luftegårdene. De største luftegårdene er 10 meter lange. Kennelen har eget bade- og stellerom som omfatter dusj og tørkerom for hunder. Bak kennelen har vi 2 padocer (stor utegårder) hvor to og to hunder kan løpe og leke fritt, eller en hund kan leke med en ansatt.

 Wenche har lang erfaring med alle slags hunderaser, da hund har vært en stor interesse hele livet. Alt fra store hunder til små. Selv har hun en Bullterier, Chinese crested, Engelsk bulldog og en Chihuahua. Hun har en fantastisk stå på vilje og gir seg ikke. Utrolig omsorgsfull og setter alltid hundene først. Daglig jobber Wenche med renhold av rom/luftegårder, aktivisering, stell, omsorg og ikke minst trivsel for hundene på kennelen. 

Hvorfor oss?

Når du leverer en hund hos oss garanterer vi at hunden passes godt på, at den får første-klasses behandling, at den blir viet personlig oppmerksomhet etter individuelle behov, og at den skal få et gjennomført trivelig opphold med høyt aktivitetsnivå, så den er i sprudlende humør når den blir gjenforent med deg.

Hos oss er det ikke bare hunden som skal oppleve trygghet, kvalitet, omsorg og trivsel. Det er minst like viktig for oss at alle kunder og ansatte føler det på samme måte. Felles trygghet og velvære fører til høyere livskvalitet for oss alle, om vi går på to eller fire bein.